Tietosuoja

Tämä tietosuojaseloste sisältää myös henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukaisen rekisteriselosteen tiedot. Tässä tietosuojaselosteessa kerromme miten ja minkälaisia henkilötietoja voimme kerätä asiakkaistamme, ja mihin tarkoituksiin voimme tällaisia tietoja käyttää. Tekemällä ostoksia verkkokaupassamme tai ottamalla meihin yhteyttä hyväksyt, että käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

1. Rekisterin tiedot

Nimi: Trendy Shop Oy:n asiakasrekisteri

2. Rekisterinpitäjä

Nimi: Trendy Shop Oy, y-tunnus: 2902123-5

Osoite: Valtatie 32-34, 99100 KITTILÄ

Rekisteriasioita hoitava henkilö: Tiina Juopperi

Sähköposti: asiakaspalvelu.trendyshop@gmail.com

3. Rekisterin käyttötarkoitus

Trendy Shop Oy käsittelee henkilötietoja seuraavissa tarkoituksissa:

  • Asiakassuhteen hoitaminen, hallinnointi ja kehittäminen
  • Palvelujen tarjoaminen ja tilausten toimittaminen
  • Viestintä ja tiedottaminen
  • Markkinointitoimenpiteet
  • Palvelujen kehittäminen
  • Laskutus
  • Mahdolliset reklamaatiot

4. Tietojen keräämisen ja käsittelyn peruste

Henkilötietojen käsittelyn ensisijaisena perusteena on asiakkaan ja Trendy Shop Oy:n välinen asiakassuhde, rekisterinpitäjän oikeutettu etu tai asiakkaan suostumus.

5. Rekisterin tietosisältö

Keräämme rekisteriimme seuraavia tietoja:

  • Asiakkaan nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
  • Tilaustiedot
  • Toimitus- ja laskutustiedot
  • Markkinoinnin luvat ja kiellot
  • Asiakaspalautetiedot
  • Evästeiden kautta kerättävät tiedot
  • Rekisteröidyn itsensä yhteydenottolomakkeella toimittamat tiedot Trendy Shop Oy:n verkkosivujen kautta tai sähköpostilla asiakkuuteen liittyvät tiedot.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin kerätään tietoja asiakkaalta itseltään. Anonyymia analytiikkatietoa keräämme lisäksi Google Analytics –analytiikkatyökalun ja evästeiden avulla.

8. Tietojen luovuttaminen

Henkilötietoja käsittelee vain Trendy Shop Oy:n henkilöstö työtehtäviä suorittaessaan, eikä tietoja luovuteta yrityksen ulkopuolelle. Poikkeuksena on velallisen asiakkaan tietojen luovutus perintätoimistolle sekä mahdollisten väärinkäytöksiin liittyvien tietojen luovutus viranomaisille.

9. Rekisterin suojaus

Rekisteri on suojattu ulkopuolisten käytöltä. Keräämämme ja käsittelemämme henkilötiedot pidetään luottamuksellisina eikä niitä ilmaista muille kuin niitä työssään tarvitseville. Pääsy henkilötietoihin on suojattu asianmukaisesti käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin ja käyttöoikeuksin. Käyttäjiä sitoo salassapitovelvollisuus.

10. Evästeiden (cookies) käyttö

Käytämme verkkokaupassamme ns. cookie-toimintoa eli evästeitä. Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto, joka mahdollistaa internet-sivujen ylläpitäjän tunnistamaan usein sivuilla vierailevat kävijät, helpottamaan kävijöiden kirjautumista sivuille sekä mahdollistamaan yhdistelmätiedon laatimisen kävijöistä. Tämän palautteen avulla pystymme jatkuvasti parantamaan verkkokauppamme sisältöä.

Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja. Käytämme niitä siten, että voimme tarjota asiakkaillemme kunkin yksilöityjen tarpeiden mukaisia tietoja ja palveluita.

Mikäli verkkokaupassamme vieraileva käyttäjä ei halua meidän saavan edellä mainittuja tietoja evästeiden avulla, useimmat selainohjelmat mahdollistavat eväste-toiminnon poiskytkemisen. Tämä tapahtuu yleensä selaimen asetuksien kautta. Eväste-toiminnon poiskytkeminen voi vaikuttaa sivuston käyttökokemukseen.

Vierailijaa ei voida tunnistaa pelkkien evästeiden avulla. Evästeiden avulla saatua tietoa voidaan kuitenkin liittää käyttäjältä mahdollisesti muussa yhteydessä saatuihin tietoihin, esimerkiksi käyttäjän täyttäessä lomakkeen sivustollamme.

Evästeiden avulla kerätään seuraavanlaisia tietoja:

  • vierailijan IP-osoite
  • vierailun ajankohta
  • selatut sivut ja sivujen katseluajat
  • vierailijan selain

11. Sosiaalisen median liitännäiset

Trendy Shop Oy:n verkkokaupassa voi olla linkkejä ja yhteyksiä kolmannen osapuolen verkkosivustoihin sekä ns. sosiaalisen median liitännäisiä (esim. Facebookin yhteisöliitännäisiä).

Sosiaalisen median liitännäisten käyttäminen voi lähettää tunnistettavaa tietoa kyseisille sosiaalisen median palveluntarjoajille. Liitännäisen avatessasi saatat sallia kolmansien osapuolten internetsivujen evästeiden tallentumisen tietokoneellesi, jolloin näiden hallinnoijat voivat seurata sivun käyttöä, mikäli olet kirjautunut kyseisen palveluntarjoajan sosiaaliseen mediaan.

Näihin sivustoilla oleviin kolmannen osapuolen tarjoamiin palveluihin tai kolmannen osapuolen välittämiin sovelluksiin sovelletaan kolmannen osapuolen yksityisyys-, käyttö- ja muita ehtoja. Trendy Shop Oy:llä ei ole määräysvaltaa tällaisiin kolmansien osapuolten internetsivuihin, eikä Trendy Shop Oy ole vastuussa mistään niillä julkaistusta materiaalista tai niiden käytöstä.

12. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja Trendy Shop Oy on hänestä kerännyt. Kirjallinen tarkastuspyyntö tulee lähettää allekirjoitettuna rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia virheellisten tai vanhentuneiden tietojen oikaisua tai poistamista. Hänellä on myös oikeus rajoittaa tai vastustaa tietojensa käsittelyä.

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin. Rekisteröidylle voidaan osoittaa sähköistä suoramarkkinointia edellyttäen, että rekisteröity on antanut siihen suostumuksensa. Rekisteröidyllä on oikeus, milloin tahansa peruuttaa antamansa suostumus.

Mahdolliset erimielisyyden ratkaistaan ensisijaisesti neuvottelemalla rekisteröidyn kanssa. Rekisteröidyllä on oikeus saattaa henkilötietojen käsittelyä koskeva asia myös tietosuojaviranomaisen tutkittavaksi.

13. Tietosuojaselosteen muuttaminen

Kehitämme liiketoimintaamme jatkuvasti ja siksi pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta. Muutokset voivat perustua myös lainsäädännön muuttumiseen.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Edullista naisten, miesten ja lasten muotia netistä. Tutustu valikoimaamme! 

Shoppaile verkkokaupastamme jo tänään - Yli 59 euron tilaukset ilman toimituskuluja!

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 8.4.2020 alkaen

Verkkokauppa http://www.trendyshop.fi

Trendy Shop myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Huomioithan, että tuotteiden pakkaamiseen käytetyt pakkaukset eivät välttämättä ole tuotteiden omia alkuperäispakkauksia, sillä myymme verkkokaupassa myynnissä olevia tuotteita myös kivijalkamyymälämme puolella.

Maksaminen ja maksutavat

Maksupalveluna toimii Paytrail-maksupalvelu, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu, korttimaksu sekä verkkopankkimaksut.

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Paytrail Oyj:n (Paytrail Oyj Innova 2, Lutakonaukio 7,40100 Jyväskylä) ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt Trendy Shop Oy:n (Trendy Shop Oy, Valtatie 32-34, 99100 Kittilä) yleiset ehdot.

Tilisiirtomaksu
Maksun voi suorittaa myös tilisiirtona. Muistathan että tilaus on sitova ja tilauksen peruuttamisesta on aina ilmoitettava sähköpostiimme.

Toimitustavan ollessa nouto myymälästä, tilisiirrosta on esitettävä maksukuitti noudettaessa, jos summa ei vielä ehdi näkyä pankin järjestelmässä.

Nouto myymälästä

Maksun voi suorittaa myymälässä maksukortilla tai käteisellä.


Walley Lasku/Osamaksu


Joustoa ja valinnanvapautta – maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointia

Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä.

Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin.

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Walleyn kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa www.walley.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

Luottokustannukset ja luottoesimerkki: TRENDY SHOP OY:n verkkokaupassa sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2 % nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 2,95 € kuukaudessa. Jos myönnetty luottoraja on 1 000 € ja se on kokonaisuudessaan käytetty TRENDY SHOP OY:n verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana, sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 28,5 %, luottokustannusten yhteismäärä 402 €, maksettava kokonaismäärä 1 402 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Luottoehdot

Laskun ja luoton myöntäjä on Collector Bank, Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39. Lisätietoja www.walley.fi

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

Puhelin 040 193 3660

asiakaspalvelu.trendyshop@gmail.com

Postiosoite: Valtatie 32-34 99100 KITTILÄ

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty. Tilisiirrolla maksettaessa lähetämme tilauksen sinulle, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Voit valita toimitustavaksi myös noudon myymälästä. Myymälästä noudettaessa tilaukseen ei lisätä toimituskuluja.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen. Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita ja ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Palautusehdot

Verkkokaupan asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Asiakkaalla on oikeus vaihtaa tai palauttaa osa tai kaikki tilauksen tuotteet. Palautettavien tai vaihdettavien tuotteiden tulee olla alkuperäispakkauksessaan ja myyntikuntoisina. Maksuton vaihto ja palautus onnistuu myymälässämme. Mikäli palautat tuotteen myymäläämme, tulee sinun näyttää kassalla sähköpostitse saamasi kuitti ostoksestasi. Palautus voidaan hyvittää käteisellä suoraan kassalla. Halutessasi raha voidaan maksaa myös tilillesi. Rahat palautuvat tilillesi 1-4 päivän aikana palautuksesta. Mikäli olet valinnut maksutavaksi laskun, tulee lasku maksaa palautuksesta huolimatta.

Tuotteiden palauttaminen Matkahuollon kautta:

- Palautusosoitekortin avulla voit viedä lähetyksen skannaamalla pakettiautomaattiin -palautusosoitekortti on oltava paketin päällä!

- Voit viedä lähetyksen pelkällä aktivointikoodilla kauppaan tai kioskiin tai muihin Matkahuollon pisteisiin. Aktivointikoodin saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

- Voit viedä palautusosoitekortin avulla lähetyksen myös Matkahuollon muihin pisteisiin

Tuotteiden palauttaminen postin kautta 

- Helposti-koodin avulla voit jättää palautuvan paketin haluamaasi Postin automaattiin tai palvelupisteeseen. Palautuksesi Helposti-koodin saat käyttöön ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

    Palauttaessasi tuotteen meille perimme 3,99€ palautuskulut. Vähennämme palautuskulujen osuuden sinulle hyvitettävästä summasta. Kaikkien tuotetieto- ja hoitolappujen tulee olla edelleen kiinni tuotteessa, ja tuotteen tulee olla uudenveroisessa kunnossa. Pakkaa lähetyslista palautettavan tuotteen kanssa samaan pussiin. Mikäli mahdollista, voit käyttää samaa pussia, jossa sait tuotteet. Huomaa, että palautettavat tuotteet tulee lähettää meille 14 vuorokauden sisällä paketin vastaanottamisesta. Palautuksen käsittely saattaa kestää enimmillään 20 arkipäivää. Lisää tietoa palautuksesta saat sähköpostitse, kun palautuksesi on saapunut ja se on rekisteröitynyt varastollemme. Tarvittaessa kysy lisätietoja palauttamisesta asiakaspalvelustamme puhelimitse: 040 193 3660 tai sähköpostitse: asiakaspalvelu.trendyshop@gmail.com

    Lunastamaton paketti

    Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

    Tilauksen peruuttaminen, virhevastuu ja reklamaatiot

    Ennen tilauksen toimitusta tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse.

    Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme. Mahdolliset riitatilanteet pyritään aina ensisijaisesti ratkaisemaan sovittelemalla. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet myös kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

    Ongelmatilanteet

    Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.